keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Naudanlihapaisti

Maanantaina laitoin naudanpaistin uuniin, ensimmäistä kertaa... se oli siis sellainen iso pala naudanlihaa, en tiedä mikä pala. Mutta paistoin sen kuitenkin ja hyvää oli.


Paistoin lihapalan joka puolelta kuumalla paistinpannulla voissa. Hieroin sitten siihen suolaan ja asetin sen ritilän päälle ja uuniin. Laitoin myös lihalämpömittarin paikoilleen. Paistoin sen 200 asteessa noin tunnin, kunnes paisti oli noin 77 astetta keskeltä. Olin muuten asettanut ritilän alle uunipellin, jotta siihen tippui rasva paistumisen aikana.


Tämmönen simppeli paisti, yksinkertaisin ohjein ;)

Syötiin paistia valkosipulivoin, keitettyjen perunoiden ja porkkanoiden kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti