keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Kermainen kanakeitto


  • 400 g kanafileesuikaleita, naturell
  • 1 ps wok-vihanneksia
  • 1 pieni sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 5 dl kuumaa vettä
  • 1 kanaliemikuutio
  • 1 dl kermaa
  • 0,5 tl kuivattua chilirouhetta
  • ripaus kanelia
  • oliiviöljy
Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipuli öljyssä. Lisää kanasuikaleet ja kuuma vesi (keitin veden vesikeittimessä jotta se olisi heti kuumaa) sekä kanaliemikuutio. Kiehauta ja lisää sitten wok-vihannekset ja mausteet. Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ja kana ovat kyspsiä. Lisää kerma.

Kaneli antaa miellyttävän pehmeän maun kerman kera. Passaa tosi hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti